R & D

Departamentul de Leadership, inovare si calitate – constituie baza dezvoltarii productiei de cercetare si dezvoltare.

Timp de secole femeile au fost in cautarea secretelor care le va ajuta sa atinga frumusetea fara precedent.

Flormar a contribuit la urmarirea aspectelor crearii frumusetii prin produse inovatoare si imbunatatirii acestora – productia se desfasoară in 21 000 metri patrati situat in depozitul din Gebze unde în ultimii 43 de ani Flormar a contribuit la infrumusetarea femeilor din întreaga lume crescand capacitatea de productie de la un an la celalalt.

Flormar produce anual 60 de milioane de unitati de lacuri de unghii in întreaga lume. Linia de productie a lacurilor de unghii variaza de la lacul cu uscare rapida pana la tratamentul de unghii si cresterea sanatoasa a unghiei.

Flormar produce 12 milioane de unitati de rujuri ce au ca scop scoaterea in evidenta a buzelor din intreaga lume. Venind într-o varietate de nuante luminoase , intense si atragatoare . Conceptul pentru ca fiecare femeie să-şi gaseasca linia de ruj potrivita – acestea sunt bogate in continut de ulei de masline, uleiuri vegetale, ulei de coco si migdale – folosite pentru prepararea a 6 milioane de unitati de rimel si dermatograf.

Tehnologia din spatele rimelului Flormar asigura gene lungi ; voluminoase perfect separate pe tot parcursul zilei. Datorita tehnologiei micronizata Flormar a reusit in ultimii ani sa introduca 8 unitati de pulbere extrem de pigmentate pentru farduri de ochi, pudra şi blush dand aspectul de ten fara imerfectiuni pa care fiecare femeie si-o doreste.

Flormar are ca scop nu numai pentru a satisface nevoile clientilor prin creearea produselor noi si inovarea prin imbunatatirea liniei de produse existente. Echipa de profesionisti intră pe piata mondiala   pentru ca in fiecare an sa atinga un nou concept ajutati de investitia in tehnologie.

Productia,cercetarea şi dezvoltarea este factorul principal ce ne face legatura dintre angajati oferind clientilor cele mai populare si cele mai noi produse.

Activitatile de dezvoltare a productiei sunt sustinute de o analiza detaliata a feedback-ului clientilor obtinute prin ample cercetari de piata. Flormar nu ia in considerare numai tendintele de dezvoltare pe plan intern dar si tendintele de dezvoltare la nivel international. Ca urmare a acestui fapt nu a devenit doar un brand extrem de recunoscut pe plan intern darsi in pietele globale ajungand pe partea de sus a tendintelor industriei de cosmetice in scopul de a oferi noi produse inovatoare pe piata.

Echipa de cercetare si dezvoltare tine pasul cu tehnologia avansata si materiala de cea mai buna calitate – in plus urmareste indeaproape tendintele si tehnologiile avansate acordand o atentie deosebita legilor si reglementarilor la nivel mondial in ceea ce priveste industria cosmeticelor.

Materiile prime utilizate sunt examinate meticulos pentru a asigura conformitatea cu toate reglementarile legale si sunt 100% testate pe oameni. – in laboratoarele acreditate internationale si sigurata produselor.

Este monitorizata prin efectuarea testelor de eficienta.

Secretul succesului Flormar care avanseaza zi de zi se afla în modul de abordare inovarii.

Departamentul de cercetare si dezvoltare a laboratorului Flormar evolueaza , cerintele regionale ale pietelor de export este in curs de dezvoltare dupa care si de culori alternative.

Flormar are personal tanar si dinamic cu scopul de a continua succesul prin crearea de noi produse care raspund nevoilor din întreaga lume.