Valori

Prezentăm certificarile de calitate ISO 9001:2008 care asigura un produs de calitate si grija fata de sanatatea pielii Dvs.

Asigurarea celor mai avansate produse si servicii, de cea mai buna calitate pentru a satisface nevoile si asteptarile clientilor, partenerilor si distribuitorilor nostri;

Avem grija de sanatatea oamenilor si respectam mediul inconjurator
Respectam capacitatile individuale ale personalului dar si investim in imbunatatirea pregatirii acestora
Incurajam angajatii sa vina cu idei creative si sa propuna schimbari pentru binele clientilor

Brandul Flormar nu face teste pe animale, produsele sunt testate de către voluntarii noştri din Centrul de cercetare Flormar. Ingredientele folosite sunt doar de origine vegetala , din acest motiv clienţii noştri sunt atât de mulţumiţi de produsele noastre iar calitatea produselor este atât de înaltă.
Politica Flormar este de a oferi o gama completa de produse cosmetice profesionale, la pret accesibil. Sute de articole sunt oferite consumatorilor in diferitele alternative de textura, culoare si modalitati de utilizare, pentru a indeplini cerintele cele mai pretentioase si sofisticate ale clientilor. Conform ultimelor cercetari de piata Flormar este cel mai cunoscut brand cosmetic in Turcia, cu o reala ascensiune pe toate pietele unde acesta este introdus. Acest rezultat formidabil rata ca Flormar este cea mai importanta marca din segmentul sau.