Homepage   |   Contact  

 

CALITATE
Divizia de calitate asigura in conformitatea cu ISO 9001: 2000 de standarde calitative si certificate de garantare obtinute an de an, prin intermediul prestigiosului Bureau Veritas Certification (Numarul certificatului 196809).
     In plus fata de certificare BVQI, calitatea de zi cu zi este masurata si apreciata de mii de consumatori,care folosesc produse Flormar, fiind cel mai bun mod de certificare si de garantare existent.
     Calitatea si siguranta sunt prioritatile noastre in orice moment. Fiecare etapa a procesului de fabricatie este supus unor controale stricte: achizitionarea de materii prime, fabricarea si ambalarea sunt constant monitorizate in toate etapele.
     Certificatele de calitate sunt aplicate pe toate produsele noastre, in conformitate cu normele internationale si de laborator si nu in ultimul rand sunt testate pentru a asigura cele mai bune rezultate. Politica noastra este impotriva testarii pe animale.
Calitatea este principalul noastru parametru, a ceea ce numim satisfactia clientului.Abordarea noastra pentru calitate incepe cu furnizorii si continua pana cand produsul ajunge in mainile consumatorilor.
     Sistemul de asigurare a calitatii joaca un rol-cheie in activitatea noastra si se bazeaza pe urmatorii parametri:
- O cercetare independenta a unei echipe interne a Laboratorului de Dezvoltare si Control al Calitatii isi extinde activitatea din productie si in procesele de tratare.
- Utilizarea unor masini si echipamente de verificare a calitatiie moderne,
- Certificarea proceselor de fabricatie sunt efectuate de catre experti si personal calificat,
- Actualizarea documentatiei si certificatelor sistemelor si proceselor tehnologice folosite,
- Crearea, fabricarea si controlul pentru toate produsele noastre,
- Servicii logistice monitorizate modern si efficient,
- Dezvoltarea, producerea, ambalarea si monitorizarea sectorului produselor cosmetice in deplina conformitate cu legile si reglementarile internationale
- Garantie la un nivel ridicat pentru siguranta, igiena si control in toate etapele de productie,
- O politica de productie care sa asigure feedback-ul cu privire la toate problemele cu privire la calitate si tolerante.

POLITICA DE CALITATE
- Oferte profesionale de produse de inalta calitate pentru satisfacerea clientii nostri, care duc la cresterea loialitatii.
- Respectarea reglementarilor legale si interne al calitatii, vizand imbunatatirea continua a eficacitatii produselor noastre si a rezultatelor lor pe piele.
- Pastrarea intotdeauna in mintea noastra, a responsabilitatii angajamentelor noastre fata de clientii nostri, angajatii nostri, furnizorii nostri, partenerii nostri, etc
- Alege intotdeauna cei mai buni si inovatori furnizori, in conformitate cu standardele de calitate si capabili de imbunatatire constanta
- Asigurati-va ca toate activitatile noastre sunt efectuate cu o mare responsabilitate sociala si respectul pentru mediul inconjurator
Copyright 2012 FLORMAR | All Rights Reserved | S2S::SHOP