Homepage   |   Contact  

 

DESPRE NOI
      Istoria Flormar incepe in 1950 in Milano, Italia. In 1972 productia a fost mutata in Turcia, folosind instalatii si tehnici ultramoderne in fabrica din Istanbul. Flormar a inceput ca o companie specializata in lacuri de unghii si curand a devenind lider de piata in domeniul sau, fara indoiala, fiind cunoscut ca marca de lac preferata de femeile turce. Ulterior Flormar a dezvoltat o gama de produse care intra in lumea cosmeticelor profesionale. Astazi Flormar ofera cea mai larga si completa gama de produse cosmetice, cu peste 2000 de produse: fonduri de ten, pudre, fard pentru ochi, rimel, rujuri, lacuri de unghii si accesorii, toate fabricate in conformitate cu cele mai stricte reglementarile de calitate si destul de surprinzator, la cele mai mici preturi . Toate produsele sunt fabricate de FLORMAR KOSAN KOZMETIK VE TICARET AS SANAYI in fabrica din Gebze, Turcia .
     Astazi Flormar este o companie globala, lider in sectorul sau de operare avand sediul central la Istanbul intr-un spatiu modern de peste 15000 mp si cu o capacitate de productie de peste 100 de milioane de bucati pe an, din care 60% este dedicata exportului.
      Politica Flormar este de a oferi o gama completa de produse cosmetice profesionale, la pret accesibil. Sute de articole sunt oferite consumatorilor in diferitele alternative de textura, culoare si modalitati de utilizare, pentru a indeplini cerintele cele mai pretentioase si sofisticate ale clientilor. Conform ultimelor cercetari de piata Flormar este cel mai cunoscut brand cosmetic in Turcia, cu o reala ascensiune pe toate pietele unde acesta este introdus. Acest rezultat formidabil arata ca Flormar este cea mai importanta marca din segmentul sau.

FLORMAR IN LUME
      Managementul firmei a asigurat satisfacerea clientilor de pe piata interna si a promovat marca pe pietele internationale. Au demarat exporturile in 1998, dar in prezent Flormar este acum ferm stabilit in peste 75 de tari in 4 continente. Exporturile de inalta calitate se realizeaza prin intermediul distribuitorilor independenti, reprezentand 60% din productia totala, si se manifesta o tendinta de crestere rapida.
Performantele Flormar sunt rezultatul importantei acordate calitatii in productie, vanzare si service. Calitatea Flormar nu este limitata la controlul strict al procesului de productie, ci este o filosofie in tot ce facem. Investitiile constante in calitatea produselor face Flormar unul dintre cele mai importante branduri cosmetice profesionale in intreaga lume.
In anul 2012 incepe parteneriatul cu firma Yves - Rocher din Franta.


Copyright 2012 FLORMAR | All Rights Reserved | S2S::SHOP