Homepage   |   Contact  

 


VIZIUNEA NOASTRA
- Punem la dispozitie clientilor nostri cele mai sofisticate cosmetice pentru a ne ridica la cerintele tuturor partenerilor si distribuitorilor.
- Continuam cu dezvoltarea in conformitate cu moda si tehnologiile cele mai moderne
- Oferim o gama completa de produse profesionale la preturi reduse

MISIUNEA SI VALORILE NOASTRE
- Asigurarea celor mai avansate produse si servicii, de cea mai buna calitate pentru a satisface nevoile si asteptarile clientilor, partenerii si distribuitorii nostri
- Dezvoltarea continua a procesului de fabricatie si a tehnologiilor avansate folosite pentru a asigura un nivel de calitate fara precedent
- Avem grija de sanatatea oamenilor si respectam mediul inconjurator
- Respectam capacitatile individuale ale personalului dar si investim in imbunatatirea pregatirii acestora
- Incurajam angajatii sa vina cu idei creative si sa propuna schimbari pentru binele clientilor
Politica Flormar este de a oferi o gama completa de produse cosmetice profesionale, la pret accesibil. Sute de articole sunt oferite consumatorilor in diferitele alternative de textura, culoare si modalitati de utilizare, pentru a indeplini cerintele cele mai pretentioase si sofisticate ale clientilor. Conform ultimelor cercetari de piata Flormar este cel mai cunoscut brand cosmetic in Turcia, cu o reala ascensiune pe toate pietele unde acesta este introdus. Acest rezultat formidabil rata ca Flormar este cea mai importanta marca din segmentul sau.

FLORMAR IN LUME
Managementul firmei a asigurat satisfacerea clientilor de pe piata interna si a promovat marca pe pietele internationale. Au demarat exporturile in 1998, dar in prezent Flormar este acum ferm stabilit in peste 75 de tari in 4 continente. Exporturile de inalta calitate se realizeaza prin intermediul distribuitorilor independenti, reprezentand 60% din productia totala, si se manifesta o tendinta de crestere rapida.
Performantele Flormar sunt rezultatul importantei acordate calitatii in productie, vanzare si service. Calitatea Flormar nu este limitata la controlul strict al procesului de productie, ci este o filosofie in tot ce facem. Investitiile constante in calitatea produselor face Flormar unul dintre cele mai importante branduri cosmetice profesionale in intreaga lume.

Copyright 2012 FLORMAR | All Rights Reserved | S2S::SHOP